Fasal Pena SaiFai

Laman sesawang ini fasal SaiFai Malaysia, terutamanya buku-buku SaiFai berbahasa Melayu, dan juga fasal penulisan dan teknik penulisan SaiFai.

Saya mengalu-alukan sumbangan tulisan dalam bentuk rencana, esei, ulasan, atau wawancara mengenai SaiFai dan penulisan SaiFai. Lebih elok tulisan tersebut berkhususkan karya tempatan dan tidak melebihi 1500 perkataan. Maaf, saya tidak terima cerpen buat masa ini. Jika ada tulisan yang hendak dikirim, bolehlah diemelkan kepada: tedmahsun+penasaifai@gmail.com

(Maaf, tiada honorarium. Ini semua kerja gratis dan pro bono. Nak beli domain name pun saya terpaksa minta duit daripada mak bapak kat kampung. Mereka tanya untuk apa, saya jawab untuk saifai tempatan. Mereka pun menjual tanah pusaka dusun pokok kelapa yang pernah dikerjakan arwah embah saya di Sabak Bernam dan kini wujudlah laman sesawang ini yang berdomain name best.)

Dan, ya, saya tahu cerita pensel Soviet tu mitos aje. Duh! Semua orang pun tahu.

Ted Mahsun

Editor

Barisan Penyumbang

Advertisements

5 thoughts on “Fasal Pena SaiFai

  1. Hai Ted! Nama saya Azida, dan saya juga seorang peminat saifai. Saya dengar Ted seorang sifu dalam bidang saifai ni. Saya harap Ted sudi menerima saya untuk berjalan mengenali saifai Malaysia bersama-sama. Hehe.

    Liked by 1 person

  2. Hi Ted, saya Farah πŸ˜‰ fellow peminat saifai tapi tak pernah baca saifai bahasa melayu (omg). Akhirnya, sampai ke blog ni and nak ucap tahniah sebab berjaya wujudkan ruang awesome ini untuk peminat saifai. Saifai rocks! Majulah saifai untuk masa hadapan. Proud of you πŸ˜‰

    Liked by 1 person

  3. Wahh! Penggerak sai fai bersatuuuuu!

    Bersama membina aspirasi bangsa dengan mencipta lebih banyak Stargate bagi mendesak idea-idea orang2 kita yg lama terpendam!

    Kak Rahayu…. Saya x ble lupakan Humam! Humam kekal hidup dalam jiwa Saya setiap masa!

    Mohon Aziz M Osman realisasikan novel Transgenik Sifar ini ke layar Perak…

    Liked by 1 person

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s